Loading..

een Luxe gezichtsbehandeling:

Een Verwenmoment voor Uw Huid

  1. Reiniging: We beginnen de behandeling met een zachte, diepe reiniging om alle onzuiverheden en make-up grondig te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de huid fris en schoon aanvoelt, de ideale basis voor de verdere verzorging.

  2. Peeling of Lyzing: Vervolgens wordt een peeling of lyzing toegepast om dode huidcellen te verwijderen, de huidtextuur te verfijnen en de teint te verfrissen.

  3. Hydrateren: Om vochtverlies tegen te gaan en de huid een gezonde, stralende gloed te geven, wordt de huid gehydrateerd met voedende producten.

  4. Onzuiverheden Verwijderen met Derma F: Met geavanceerde technieken zoals Derma F worden specifieke onzuiverheden aangepakt, wat resulteert in een egale huidskleur.

  5. Gezichtsmassage: Een ontspannende gezichtsmassage volgt, die de bloedcirculatie stimuleert, stress verlicht en de opname van voedingsstoffen in de huid bevordert.

  6. Masker: Vervolgens brengen we een op maat gemaakt masker aan dat de huid voedt, verstevigt en eventuele huidproblemen aanpakt.

  7. Serum en Crème: De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van speciale serums en crèmes, die de huid beschermen tegen omgevingsinvloeden en extra verzorging bieden.

Tijdens het masker geniet u van een kalmerende handmassage of een decolleté- en nekmassage voor ultieme ontspanning.

Voordelen van een Luxe Gezichtsbehandeling:

afspraak maken?

Contacteer ons

Adres
Bietenakker 49 - 8091 MC - Wezep
Bel Ons