Loading..

Pigmentvlekken en wratjes verwijderen met Plasma pen

Prijsindicatie en Intake Gesprekken De prijzen voor onze behandelingen zijn indicatief en worden in overleg bepaald na een gratis intakegesprek.

  • Pigmentvlekken: Vanaf €39,00 per zone
  • Fibroom (steelwratje): Vijf wratjes voor €39,00

Plasma Pen Behandeling

De plasmabehandeling, uitgevoerd met een plasmapen, is een niet-invasieve cosmetische procedure die geschikt is voor het verwijderen van wratjes, pigmentvlekken en het verminderen van rode adertjes. Hieronder vindt u een gedetailleerde beschrijving van de behandeling, het proces, de nazorg en wat u kunt verwachten.

1. Wat is een plasmabehandeling? Een plasmabehandeling maakt gebruik van gecontroleerde elektrische energie om kleine ionisatieflitsen te creëren. Deze flitsen veroorzaken kleine puntjes (plasmabogen) op de huid, die de bovenste huidlaag verdampen en de vernieuwing van collageen en elastine stimuleren.

2. Wat doet een plasmabehandeling? De plasmabehandeling is effectief voor het verwijderen van wratjes, het verminderen van pigmentvlekken en het aanpakken van rode adertjes. De gecontroleerde flitsen helpen deze huidproblemen te vervagen of te verwijderen door de bovenste laag van de huid te behandelen.

3. Hoe verloopt de behandeling? Tijdens de behandeling wordt de plasmapen nauwkeurig op de te behandelen gebieden gericht. De specialist creëert kleine puntjes op de huid om de ongewenste huidproblemen aan te pakken. De duur van de behandeling en het aantal benodigde sessies variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt en het te behandelen gebied.

4. Hoe voelt een plasmabehandeling aan? Tijdens de behandeling kunt u een lichte tinteling of warmte voelen op de behandelde gebieden. De meeste mensen ervaren minimale ongemakken tijdens de procedure. Voor gevoelige gebieden kan een verdovende crème worden aangebracht om eventueel ongemak te verminderen.

5. Nazorg na een plasmabehandeling Na de behandeling kan de huid een roodachtige kleur vertonen en kunnen er licht tot donkerbruine puntjes zichtbaar zijn. Binnen twee dagen kan er zwelling optreden, die meestal na 3-4 dagen afneemt. De donkere puntjes ontwikkelen zich tot korstjes die vanzelf afvallen binnen 5 tot 7 dagen. Onder deze korstjes verschijnt nieuwe, lichtroze huid. Het is cruciaal om deze huid goed te beschermen tegen externe invloeden, vooral tegen de zon en UV-licht. Na twee dagen kunt u foundation gebruiken om de puntjes te camoufleren. Vermijd blootstelling van het behandelde gebied aan water gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling.

Kies voor de plasmabehandeling bij Soheila Beauty voor een veilige en effectieve manier om ongewenste huidproblemen aan te pakken en uw huid weer te laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

afspraak maken?

Contacteer ons

Adres
Bietenakker 49 - 8091 MC - Wezep
Bel Ons