Loading..

Waxing Behandeling en Verzorging

Waxing Behandeling en Verzorging bij Soheila Beauty

Bij Soheila Beauty bieden we professionele waxing behandelingen die zorgen voor een zijdezachte, haarvrije huid. Hier zijn enkele belangrijke nazorgtips om het beste uit je behandeling te halen:

  1. Hydrateer: Na de behandeling is het essentieel om je huid goed gehydrateerd te houden. Gebruik een milde, hydraterende lotion om je huid te kalmeren en te verzachten.

  2. Exfolieer: Een paar dagen na de behandeling kun je beginnen met zacht exfoliëren om ingegroeide haartjes te voorkomen. Gebruik hiervoor een milde scrub.

  3. Bescherming tegen de zon: Vermijd blootstelling aan direct zonlicht op de gewaxte huid en gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om je huid te beschermen.

  4. Losse kleding: Draag na de behandeling comfortabele, ademende kleding om wrijving en irritatie te minimaliseren.

Onze deskundige tips en hoogwaardige waxing service zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt stralen met een gladde, mooie huid.

Pakkingen en Peelings: Essentiële Huidverzorging

Natuurlijke schoonheid begint met goede huidverzorging. Twee essentiële technieken voor een stralende huid zijn pakkingen en peelings:

  • Pakkingen: Deze rijke, voedende mengsels hydrateren en voeden de huid diep. Ze helpen de huid te ontspannen, verwijderen onzuiverheden en bevorderen de bloedsomloop.

  • Peelings: Peelings verwijderen voorzichtig dode huidcellen, waardoor de huid er frisser en stralender uitziet. Ze verminderen ook fijne lijntjes en helpen verstopte poriën te voorkomen.

Combineer regelmatige pakkingen en peelings om je huid te verwennen en een stralende teint te behouden. Kies altijd producten die passen bij jouw huidtype voor de beste resultaten.

Bij Soheila Beauty helpen we je graag met deskundige behandelingen en advies om jouw huid op haar mooist te laten stralen.

afspraak maken?

Contacteer ons

Adres
Bietenakker 49 - 8091 MC - Wezep
Bel Ons